Mote til sjøs og på land!

Det kan være en utfordring å kle seg bra. Noen ser bra ut uansett hva de kler på seg, mens andre søker tips og inspirasjon fra magasiner, blogger eller nettet. Å kle seg slik at man ser bra ut, samtidig som plaggene skal være praktiske og behagelige, er en kunst å få til. Vi skal nå se litt nærmere på trender som både er behagelige, praktiske og som ser helt fantastiske ut – enten man er en landkrabbe eller en person som oppholder seg mye på sjøen.

For landkrabben er det viktigste å kle seg i noe som er behagelig og moteriktig. Det finnes for eksempel mange kule herrejakker på Stayhard som også sørger for at du ser bra ut samtidig som komforten er på topp. Hva med en moteriktig bomberjakke, eller en klassisk denimjakke?

Du kan også kombinere slike jakker med en enkel hvit t-skjorte og et par stilige solbriller for den riktige looken. Enhver garderobe burde inneholde enkle basisplagg, som enkelt kan styles opp og ned med det riktige tilbehøret. Dersom du oppholder deg mye til sjøs, for eksempel på en seilbåt eller en fritidsbåt, gjelder de samme reglene. Her er det imidlertid viktig å huske på at plaggene i tillegg til å se stilige ut, bør være vind- og vanntette.

Dinside finner du tips til stilige skalljakker som ser bra ut og samtidig er praktiske. Været kan også være fint til sjøs, og dersom solen skinner er det ingenting som slår en klassisk kortermet piqueskjorte, og selvfølgelig et par stilige chinos eller bomullsshorts. Uansett om du trives best på land eller på sjøen, så gjelder det å ha det riktige tilbehøret. Solbriller, vesker, sko og lignende kan løfte ethvert antrekk flere hakk. Det viktigste er likevel at du selv er komfortabel med det du har på deg.